Ben Woningen Kerkstraat

Kerkstraat , 3290 Diest
Uitverkocht

Omschrijving

Diest - Schaffen - Woningbouwproject - het bouwen van 2 BEN (Bijna Energie Neutrale) gezinswoningen, telkens in half open bebouwing, in een moderne en strakke architectuur met aandacht voor lichtinval, architectuur en vooral betaalbare woonkwaliteit.

Beide woningen genieten hun eigen indeling (niet identiek aan elkaar) en beiden haar bewoners ca. 145 m2 woonconfort (excl. zolder) met telkens op het gelijkvloers o.a. de open leefruimtes, grote praktische bergingen, open keukens en een mooie private tuin. Op de verdiepingen varieert het aantal slaapkamers van 3 tot 4 (of dressings) en telkens een badkamer waarin zowel ligbad als douche, dubbele lavabo en/of toilet worden voorzien (kan afwijken op verzoek van klant). Elke woning beschikt over een ruime bergzolder waarin ook de CV installatie wordt geplaatst.

Afhankelijk van de fase van afwerking, is de binneninrichting volledig vrij te kiezen door de koper. Zo kan de koper genieten over vrije keuze van de vloerafwerking, keukeninrichting, stijl van sanitaire toestellen, binnendeuren, trapbekleding enz.. wat elke woning uniek maakt.
Toekomstgericht: elke woning wordt voorzien van o.a. hernieuwbare energie (zonnepanelen) en afhankelijk van het aantal (zuidwest gericht dakvlak voldoende groot voor extra) kan het E-peil sterk variëren tot zelfs onder de BEN-norm.

Lees meer

Overzicht

Gelijkvloers Opp. Slpk.  Prijs
Woning 1 - 2274 Lot 1 145 m²  Verkocht
Woning 2 - 2275 Lot 2 146 m²  Verkocht

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Eigendom verkopen of verhuren ? Of andere vragen - wensen ? Contacteer ons vrijblijvend: Contacteer ons